Vuurwerkshows

KaBoom Vuurwerk is uw partner voor een vuurwerkshow op maat tijdens uw evenement. U kunt sinds 2018 bij KaBoom terecht voor een vuurwerkshow tijdens de traditionele momenten van groot vuurwerk zoals Koningsdag, dorps- of stadsfeesten en natuurlijk de afsluiting van een kermis. Maar er zijn méér gelegenheden waar u een vuurwerkshow van KaBoom kunt bewonderen. Denk daarbij aan een opening, bedrijfsfeest, studentenfeest, bruiloft, jubileum, braderie en nog tal van andere gelegenheden.

Bij het voorbereiden van een vuurwerkshow maakt KaBoom vooral gebruik van haar digitale mogelijkheden. Nauwgezet worden de vuurwerkshows op de computer voorbereid om maar niets aan het toeval over te laten. Iedere show wordt tot in de puntjes geprogrammeerd en uitgebreid getest alvorens deze in het veld ten uitvoer wordt gebracht.

Het belangrijkste kenmerk van een vuurwerkshow die wordt afgeschoten door KaBoom, is de snelheid van schieten. In een vlot doorlopend tempo wordt een fascinerende show geschoten en de toeschouwer kan genieten van veel spektakel in zowel licht als geluid. KaBoom is hierin werkelijk uniek in te noemen!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem contact op met KaBoom! Vuurwerk en vertel ons uw wensen, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bruiloften en partijen

Speciaal voor bruiloften, bedrijfsfeesten, jubilea, presentaties of andere evenementen, stelt KaBoom Vuurwerk passende vuurwerkshows samen. Hier gaat het om indrukwekkende vuurwerkshows van 5-10 minuten, welke afgesloten wordt met een spectaculaire finale show. Vuurwerkteksten in alle denkbare uitvoeringen zijn mogelijk, vaak wordt hier gebruik gemaakt van een hart in combinatie met initialen.

Een vuurwerkshow van KaBoom geeft jullie bruiloft de kers op de taart. Het is een spectaculaire afsluiting van jullie bruiloftsfeest, welk er voor zorgt dat er nog lang over jullie bruiloft wordt nagepraat.

Evenementen

Het merendeel van de vuurwerkshows in Nederland vindt plaats tijdens kermissen en stads- of dorpsfeesten. De moeilijkheid van dit soort vuurwerkshows is meestal de beperkte ruimte in de kern van een dorp of stad. Plaatselijke evenementenvergunningen, objectvergunningen i.v.m het afzetten van doorgaande wegen en het vrijmaken van parkeerterreinen is een belangrijk onderdeel bij het organiseren van deze vuurwerkshows. Deze evenementenvergunning dient door de organisatie van een evenement te worden aangevraagd.

Indien de vereiste veiligheidsafstanden aan land niet gehaald kunnen worden, kan er uitgeweken worden naar het water. De vuurwerkshows kunnen dan ontbrand worden vanaf pontons of werkschepen. Het uitwijken naar bijvoorbeeld daken van gebouwen behoort ook tot de mogelijkheden.

Door het gebruik van de hoogste kwaliteit professioneel vuurwerk, laat KaBoom weinig aan het toeval over. Met inachtneming van de meest strenge veiligheidseisen richten wij het afschietterrein in en tijdens het schieten van de vuurwerkshow wordt de veiligheid in de omgeving nauwlettend in de gaten gehouden.

Indoor vuurwerk

Indoor vuurwerk zorgt voor spectaculaire momenten, waarbij de toeschouwer de ene na de andere sensatie te zien krijgt. KaBoom Vuurwerk heeft ervaring met vuurwerk tijdens indoor evenementen. KaBoom verzorgd indoor vuurwerk alleen op veilige wijze, dit bereiken wij door de show op maat aan te passen aan de omstandigheden. Indoor vuurwerk is in te zetten bij: theaterproducties, productpresentaties, modeshows, culturele voorstellingen, popconcerten, dance-events etc. De meest voorkomende vuurwerkeffecten welke gebruikt worden zijn: fonteinen, mines comets, loud reports, airbursts, wire (line) rockets.